perjantai 26. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa!

Moikkelis!

Näköjään tämä bloggaus on vähän jäänyt, mutta saisinkohan nyt heräteltyä vähän henkiin tätä blogia? :D
Nyt mulla on taas iloisia uutisia, elikkä ollaan lähdössä parin viikon päästä Helsinkiin Grand Gaalaan Lemmikkimessuille! Jee! Otan sinne mukaan Mandin ja Lillin, koska mulla ei oo käsiä kantaa kolmea boxia, ja kaikki pitää laittaa varmuuden vuoksi eri boxeihin, että ei satu mitään haavereita tai toinen vaikka kusase toisen päälle näyttelyaamuna! :D

Käytiin tässä  pari päivää sitte Mintun kans Lealla trimmaamassa marsuja ja Lea otti parit kuvat marsuista:

Mandi
(c) Lea

Mandi.
(c) Lea

Oikealla Lilli. Buffin eri sävyjä
(c) Lea

Lilli kolmas oikealta ja Mandin varmaan huomaatte itsekin! :D
(c) Lea
Ens viikonloppuna lähen käymään Limingassa OSJH:n näyttelyissä, mutta en nyt tiiä otanko ketään mukaan. Jos otan, nii varmaan yhen, en tiiä vielä kenet. :D Tuomarinahan siellä on Katriina. Ajattelin että kuvaan tässä jonain päivänä marsuja ja Mandia trimmailenki jo vähän joka päivä ja väännän sitä siihen näyttelyasentoon :D Yllättävän hyvin eilen meni ku kokeilin pyyhkeelle sitä istuttaa. Ja jos joku ei tiedä, niin näyttelyasentohan on tuollainen niinkuin Mandilla nuissa ylimmissä kuvissa!

Lopuksi vielä sanon, että jo 37 lukijaa tullut, kiitos teille! :) Aattelin, että sitten ku on 40 lukijaa, niin järjestän jotain ylläripylläriä, se nähdään sitten! Talvinen ulkoasukin on ollut suunnitelmissa jo vähän aikaa, toivottavasti saan pian tehtyä!

Mukavaa talvenalkua, toivottaa marsut!

4 kommenttia:

 1. Ihania :D
  toi kuva jossa mandi
  on vaaleansinisellä
  taustalla on tosi söpö ;)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kia blogi ja ihania kuvia! (= Itse en omista marsuja mutta tätä on kiva lukea. Tee useammin postauksia! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nyt alan taas tekemään, mutta on ollut jotenkin kiireistä aikasemmin syksyllä, sekä marsujen kans ei oo ees tapahtunut mitään :D Nyt kuitenki alkaa taas tapahtua, kun on näyttelyitä ja muita juttuja! :)

   Poista