perjantai 22. maaliskuuta 2013

Asiaa tauosta, kuulumisia ja kuvia :)

Heips!

Kuten ootte varmaan huomanneet, tämä marsubloggaustauko on vain jatkunut ja jatkunut kaikista yrityksistäni huolimatta kirjoitella useammin niin en ole kuitenkaan kirjoittanut.
  En poista tätä blogia kuitenkaan, jos haluan vielä jatkaa jossain vaiheessa, mutta muiden menojen vuoksi tauko jatkuu vielä ainakin jonkun aikaa. 

Päätin nyt kuitenkin kertoa hieman kuulumisia tässä ilmoituspostauksessa, eli marsuille kuuluu muuten erittäin hyvää, ja Karkki-mummelikin on täyttänyt nyt hiljattain 7v! :) Viime OSJH:n näyttelyissä kävin Mandin kanssa ja hienosti neiti pärjäs, PPM2, LKV1 (: Hiihtolomalla marsutkin sai lomailla, eli olivat Mintulla hoidossa kun ite lähin laskettelemaan. Mintulla olikin sitte viikon ajan 12 marsua siellä hoiettavana! :D 

Tarkoituksena olisi lähtä 6.4 oleviin Kajaanin näyttelyihin Elisan ja Mintun kans. :) Elisahan on siellä sitte marsujen tuomarinaki ! Keitä muita ois tulossa? 

Ainiin, olinko luvannut sen 40 lukijan extran ? :D Lukijoita näyttää nytten olevan se 52, kiitos teille <3 Mutta yritän kehitellä sen  extran sitten kun tää tauko loppuu! 

Otan mahollisesti taas pääsiäisaiheset kuvat marsuista, niin saatan laittaa niitä tänne! :) Mutta en vielä lupaa mitään... :D

Tähän loppu kevennykseksi vielä kuvia marsuista viime vuodelta! Suurin osa löytyy jo valmiiksi täältä blogista. Kaikki ei ole kuvauksellisesti mitenkään parhaita, mutta silti halusin laittaa niitä uudestaan esille koska ne vain muistuttavat hyvistä hetkistä marsujen kanssa tai muuten vain ovat ihania! Hope you enjoy :) !
Hymyilyttää aina kun muistelee... Aliisan kesäkampaus! :D

Ehkä paras kuva minun mielestä mitä Karkista on otettu! :) <3Terveisin,
Marsupoppoo :3


1 kommentti: