tiistai 20. maaliskuuta 2012

Haaveilua

Aurinkoista ja marsumaista tiistaita! (:

Päätin kertoa teille tänään mun marsuvauva haaveiluista! Vitsi ko ois tarpeeksi tilaa ja aikaa, niin tää talo ois varmaan täynnä marsuja! Ja sitten tietenkin, että äiti suostuis ;) No saahan sitä aina haaveilla, vaikka ei kaikkia toiveita toteuttaisikaan.

1. P.e white


(http://marsula.net/rodutvarit.htm)

Elikkä pinkki silmäinen valkoinen self marsu! Ne ovat aivan ihania. Kaksi tuttua kasvattajaakin kasvattaa näitä, ja toisella olisi minulle poikanenkin tarjolla. Mutta äiti ei halua, punaiset silmät ovat kuulemma ikävän näköiset...

2. Teddy


(http://www.flickr.com/photos/marsula/5123496549/)

Nämä ovat aivan ihania karvapalloja! Jos saisin teddyn, näyttelyura sen kanssa kiinnostaisi kovasti.

3. Engl.crest Cream


(http://www.flickr.com/photos/marsula/6505633531/)

Tämmönen ois aivan uskomattoman ihana! Tuo väri on nami! Mulla on ollut ennen am.crest red marsu, ja oli tosi ihana, mieli tekis uutta kuoppapäätä kovasti (:


Elikkäs tässä mun toivelista. Ehkäpä joskus joku tällainen meille kotiutuukin. Kaikki kuvat olivat Lillin kasvattajan Lean ottamia! Hänen flickr sivulle ja kotisivuille pääsee kuvien alla olevista linkeistä.

Päivittelin ulkoasun keväiseksi, mitä pidätte? Lauantaiaamuna tämä poppoo suuntaa kohti OSJH:n näyttelyitä! Sunnuntaina sitten varmaan päivittelen kuulumisia sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti