torstai 29. maaliskuuta 2012

Kuvailua & muuta

Moi!
Eilen tuli siis marsuja kuvailtua. Olin ihan tyytyväinen näihin otoksiin! (:








Ensi kuussa olisi PetExpoon Helsinkiin lähtö. Jännittää. Pet-luokkia on kaksi ja toisessa on englantilainen tuomari! Ja toiseksi, silsa-epidemia on ihan kamala etelässä! Jäisi sitten toukokuussa OSJH:n näyttelyt väliin, eihän me sitä haluttaisi vahingossa muihin tartuttaa. Marsuthan voivat olla kuukausia oireettomia kantajia! Heti pitäisi pestä marsut imaverolilla ja eristää näyttelyissä käyneet Karkista. Myös asumus pitäisi desinfioida! Sen takia en vielä tiedä otanko edes marsuja mukaan, vai menenkö vain itse sittenkin...


Mutta asiasta komanteen. Eilen marsut saivat myös maistella kissanruohoa!

Huomaatteko matossa jotain outoa? :D



Ja taas vaihdoin ulkoasua, aika reippaastikin! Mitä pidätte? Kommentoikaa!

5 kommenttia:

  1. Ei sen silsan kanssa tarvitse olla noin varpaillaan ;). Kaikki näyttelyyn tulevat marsut tarkistetaan tarkasti ja jos on jotain silsaan viittaavia oireita, niin sitten niillä ei ole asiaa näyttelyyn. Hirveästi on tuo silsa-epidemia vähentänyt marsuharrastajia pois näyttelyistä, vaikka se asia ei todellakaan ole niin iso ja vakava, sitä vaan paisutellaan ihan hirveästi. Ei sinun tarvitse jättää sitä toukokuussa olevaa näyttelyä PetExpon takia välistä, ihan hyvin voit sinne mennä :). Eikä tarvitse marsukaveruksia erottaa toisistaan, jos toinen on käynyt näyttelyssä :).
    Itsekin olen tulossa tuonne PetExpoon, ehkä me siellä sitten näemme :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen itse ainakin tulossa, ilman marsuja luultavasti. Kokoajan vaan vahvistuu se mielipide etten ota marsuja mukaani... Turhaa stressiä niille sitten aiheuttaisin, koska jos ottaisin marsut niin ehdottomasti tekisin lääkepesut ja muut sen jälkeen. Ja se matka ja kaikki... Huhhuh! Mutta ensimmäinen kerta tulee olemaan minulle PetExpossa, ja varmasti mukava! Kahden kasvattajan kanssa sinne lähden, joten auttelen heitä esittämään uml-marsuja. Luultavasti sitten näämme siellä! (:

      Poista
  2. Minäkään en ota marsuja PetExpoon mukaan tuon silsajutun takia. Ilman marsuja tuun minäkin PetExpoon autteleen Leaa ja Elisaa. :)
    Ja Muuten kiva tää uus ulkoasu! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanan keväinen ulkoasu! :) Ei mitään parannettavaa ^^

    ps. syötävän suloiset marsuviinerit :3

    VastaaPoista