keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hullunkurisuutta

Hupsu viikonalku on takana. Marsutkin on osannut keksiä ihan kaikkea omistajan pään vaivaksi.

Ensiksi, tämä peruukki, Aliisa, on syönyt omat hiuksensa. Kuuluisahan se on jo parturin maineestaan. Nyt ilmeisesti oli oma letti kasvanut liian pitkäksi, ja oli leikkauksen aika! En tiedä, oliko se käskenyt Lillin tai Karkin järsiä hiuksensa, vai oliko ihan itse mussuttanut. Sillä ei ole nyt niinkään väliä, sillä toi koko marsu on suoraan sanottuna jonkun sekasikiön näköinen! Toinen puoli on parturoitu 3-4 sentin pituiseksi, ja toisella puolella on pitkiä tupsuja siellä sun täällä ja muuten sen on saman pituinen kuin toinen puoli. Mahtaakohan uusi kampaus olla Aliisan mielestä tyylikäs? Minusta ei. Eniten tässä minua harmittaa, että Aliisa oli kerinnyt kasvattaa itselleen oikein komean peruaani-lookin!

Sitten muita murheita. Tänään punnitsin marsut, ja lukemat oli tämän näköiset:
Aliisa    790g   =
Lilli       1190g   =
Karkki  700g    -100

Karkki on siis laihtunut todella paljon! Mielessäni kävi, että näyttääköhän puntari edes oikeaa, koska mielestäni olen kuitenkin tässä viime viikoilla punninnut Karkin. Ei se paino nyt noin nopeaa voi pudota! Huomenna käyn ostamassa Karkille omat erikoisherkkunsa, (Sisältää persiljaa ja siemensekoitusta, Karkin lemppareita) ja aloitan ehkä tukiruokinnan. Jospa saisin tuolle mummolle lisää massaa. Pitää seurailla nyt mihin tuo vointi tuosta liikkuu.

Lilli läskipallero... Jaahas. Hän se ei ole kommelluksia keksinyt. Kyllä tässä viikon aikana vielä kerkiää. Toivottavasti ei mitään karmeaa keksi.

Taikakuutio haaveiluni sain sitten jättää vain haaveiluksi. Näin pohjoisessa ei myydä oikein missään taikiksia. Tulipa soitettua K-Citymarkettiinkin, ja ei siellänkään ole. Suunnitelmissa olisi ollut, että teen suuremman aitauksen marsuille Taikiksen avulla. Noh, ei sitten.

Oletteko te menettänyt hermoja joskus näiden possujen kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti